ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 1ου ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ»

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ο απόηχος του αγήματος ίσως να ξεθύμανε, όπως και η γλυκειά κόπωση που άφησε σε πολλούς από μας πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όμως θεωρούμε σαν ελάχιστο φόρο τιμής, να ευχαριστήσουμε όλους τους δρομείς, – ιδίως τα παιδιά και τις γυναίκες, – που έτρεξαν δίπλα μας από 1 έως και 65 χιλιόμετρα, επειδή για εμάς σημασία είχε η συμπαράσταση στην έμπνευσή μας.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που εργάστηκαν πολύ περισσότερες ώρες από όσο τρέξαμε εμείς, για την προετοιμασία και την άψογη διεξαγωγή του υπερμαραθωνίου της περασμένης Κυριακής. Ευχαριστούμε τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και αυτούς που παρακολούθησαν την πρσπάθειά μας από το διαδίκτυο. Ευχαριστούμε και τιμούμε όλους τους συνέλληνες, απανταχού της γαίας, των οποίων δεν εξαντλήθηκαν οι ψυχικές και σωματικές τους δυνάμεις, αλλά έδιωξαν τον φόβο και αναθάρρησαν.

Προπάντων ευχαριστούμε τους Έλληνες που έχουν ψηλά την Ελληνική Σημαία και δεν καταθέτουν τα όπλα!

Το εγχείρημά μας ήταν η ειρηνική διαμαρτυρία για την κατάντια της πατρίδας μας σε οικονομικό, πολιτιστικό αλλά και πνευματικό επίπεδο. Κατηγορούμε ευθέως για την παρακμή αυτή τα πολιτικά κόμματα και τους κυβερνήτες σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας και διοίκησης: εκτελεστικής και νομοθετικής, δικαστικής και στρατιωτικής, εκκλησιαστικής και εκπαιδευτικής.

Δεν διαμαρτυρόμαστε στείρα αλλά συνάμα οραματιζόμαστε το κράτος της εθνικής αντίστασης ενάντια στις επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων μας.

Οραματιζόμαστε το κράτος που θα διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο στα θέματα ζωτικής σημασίας για την πατρίδα, όπως η ενέργεια, οι επικοινωνίες, οι μεταφορές, το περιβάλλον, η στρατιωτική οργάνωση και η παραγωγή των οπλικών συστημάτων.

Οραματιζόμαστε τον δημόσιο τομέα που θα αξιοποιεί τον ορυκτό πλούτο και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας της πατρίδας μας, και θα αμείβει, δεν θα αμείβεται από τους πολίτες.

Οραματιζόμαστε το κράτος που θα εξασφαλίζει την ισονομία έτσι ώστε οι νόμοι του κράτους να αποκτήσουν επιτέλους το απαραίτητο κύρος και να εφαρμόζονται αδιαμαρτύρητα από τους πολίτες.

Οραματιζόμαστε το κράτος που θα απαλλάξει τους Έλληνες από την κατάρα του κομματισμού και της διχόνοιας εις όφελος των επικυρίαρχων.

Οραματιζόμαστε το κράτος που θα θεραπεύσει τον ελληνικό λαό εμβολιάζοντάς τον με φιλοπατρία και εντιμότητα.

Μπορεί σήμερα να μας λείπουν τα χρήματα που με ανεργία και φόρους μας αφαίρεσαν τα μνημόνια της υποταγής. Έτσι όμως είναι καλύτερα επειδή αισθανόμαστε περισσότερο ελεύθεροι, περισσότερο αδέσμευτοι. Το νεοελληνικό κράτος του “αντιφασισμού και ειρηνισμού» ενοχλείται από τους έφεδρους πολίτες που δηλώνουμε πρόθυμοι να κρατήσουμε το όπλο της ελληνικής τιμής. Εμείς τιμούμε τον όρκο του στρατιώτη που δώσαμε αρκετά χρόνια πριν, σε αντίθεση με τους πολιτικούς μας ταγούς, μερικοί από τους οποίους είναι φυγόστρατοι ή εξαγόρασαν την στρατιωτική τους θητεία. Έλαχε λοιπόν σε εμάς τους έφεδρους πολίτες να είμαστε οι ωφέλιμοι και μάχιμοι υπερασπιστές στην εποχή της νέας συρρίκνωσης της Ελλάδας.

Εις το επανειδήν. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε.

Μετά τιμής.

Ομάδα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ, ομάδα ΟΔΕΥΩ.

Posted in Γενικά | Leave a comment

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

ethelontes-final

Posted in Γενικά | Leave a comment

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Invitation MEDIA_Page_1

Το δελτίο τύπου σε PDF

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2014 διοργανώνεται ο 1ος Υπερμαραθώνιος με τίτλο «ΕΧΕΛΤΑΙΟΣ» όπου σε αυτή συμμετέχουν η ομάδα ΟΔΕΥΩ, η ομάδα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Ενεργοί πολίτες, σύλλογοι, σωματεία και πολιτιστικοί σύλλογοι. Ο Υπερμαραθώνιος θα ξεκινήσει από τον τύμβο του Μαραθώνα, θα καταλήξει στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και θα έχει συνολικό μήκος 65 χλμ..

Η όλη εκδήλωση οργανώνεται εξολοκλήρου από εθελοντές.

Ο Υπερμαραθώνιος δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, θα διεξαχθεί υπό μορφή αγήματος, με σταθερό, αργό ρυθμό. Οι δρομείς θα τρέχουν όλοι μαζί, σε διάταξη με μέτωπο δύο έως τεσσάρων ατόμων αναλόγως του αριθμού συμμετεχόντων. Για την οδική τους ασφάλεια θα προπορεύεται μία μηχανή της Τροχαίας και συνοδοί αφαλείας. Θα υπάρχουν επίσης οχήματα που θα ακολουθούν το άγημα και όσοι κουραστούν θα μπορούν να επιβαίνουν σε αυτά για ξεκούραση και να συνεχίζουν. Κατά μήκος της διαδρομής μπορούν να προστίθενται δρομείς, – όπως θα περνά το άγημα, καθώς και να αποχωρίζονται απ’ αυτό, αυτοβούλως.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή θα υπάρχουν οκτώ (8) ενδιάμεσες στάσεις και σημεία εφοδιασμού – ανάπαυλας των συμμετεχόντων αθλητών. (Πληροφορίες στο χάρτη- Ιστοσελίδα και Φυλλάδιο)

Θα υπάρχει ακόμα ένα κεντρικό σημείο ανασυγκρότησης, που θα είναι η περιοχή του Θησείου. Επομένως τα σημεία έκθεσης των χορηγών και τα σημεία συγκέντρωσης πλήθους θα είναι δέκα.

Συγκεκριμένα : Αφετηρία, οκτώ ενδιάμεσοι σταθμοί, ένα κεντρικό σημείο ανασυγκρότησης και ο τερματισμός.

Τα σημεία μεγάλης συγκέντρωσης πλήθους θα είναι η αφετηρία, το σημείο ανασυγκρότησης και κυρίως ο τερματισμός. Στον τερματισμό θα πραγματοποιηθεί τελετή λήξης, απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, χαιρετισμός, μουσικά και θεατρικά δρώμενα με επώνυμους καλλιτέχνες.

Η συνολική διάρκεια της εκδήλωσης συμπεριλαμβανομένου και της τελετής λήξης θα υπερβεί τις δώδεκα ώρες.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Η παρούσα εκδήλωση θα οργανωθεί, όπως προαναφέρθηκε, από έφεδρους των ενόπλων δυνάμεων, ομάδες ενεργών πολιτών που δεν έχουν Κόμμα, Χρώμα και Δόγμα, συλλόγων και σωματείων που οραματίζονται μια ελεύθερη Ελλάδα, με στόχο την αφύπνιση και την ενεργοποίηση του μέσου πολίτη έναντι της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων όπως αυτά έχουν επιβληθεί από τους ξένους τοκογλύφους δανειστές και έγιναν αποδεκτά από την γενική μας Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, αποτελεί μια ειρηνική διαμαρτυρία για τις ευθύνες των διοικούντων και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην πατρίδα μας.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

 • Ακροατές, τηλεθεατές, αναγνώστες από: sites, blogs, Facebook, διαδικτυακά και τοπικά ραδιόφωνα και τοπικά τηλεοπτικά κανάλια που καλύπτουν όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος αλλά και σε πολλά σημεία απανταχού της Γης.
 • Παρακολούθηση θεατών Μαραθωνοδρόμου σε όλο το μήκος του και στα δέκα σημεία συγκέντρωσης.
 • Τελική συμμετοχή στην απονομή και στα μουσικά δρώμενα πάνω από 10.000 άτομα στο χώρο της Ελευσίνας.
 • Συμμετέχοντες αθλητές 150 έως 500.
 • Η Οργανωτική Επιτροπή του Υπερμαραθωνίου έχει φροντίσει να υπάρχει υδροληψία, σίτιση και παροχή Πρώτων Βοηθειών από κινητή μονάδα του ιατρικής περίθαλψης και θα υποστηρίζεται από συνοδεία ασφαλείας. Θα υπάρχουν 8 σταθμοί ανεφοδιασμού και κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα ακολουθούν αυτοκίνητα τροφοδοσίας από ομάδα εθελοντών. Έχουν παρθεί όλες οι ανάλογες άδειες για το σκοπό αυτό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 20.45 – 23.30
Θεατρική Χορογραφία : Θωμάς Γκούντης
Χορευτική ομάδα : Central Athens Ballet
Διεύθυνση : Μαίρη Γκουντή
Μουσική : Αντώνης Θεοδωρόπουλος & Κώστας Σκανδάλης
Πυρρίχιος χορός : Σύλλογος Ποντίων
Ποντιακό Τραγούδι : Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος
Τραγούδι/ Κρητική Λύρα : Σήφης Στειακός
Τραγούδι /Λαούτο : Αντώνης Χαριτάκης
Λαούτο τραγούδι : Νίκος Αστειρακάκης
Κιθάρα : Δημήτρης Ζαφειρέλης
Φλάουτο : Αντώνης Θεοδωρόπουλος
Κρουστά : Κουφάκης Σίμος

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ):

07:30: Εκκίνηση των αθλητών από Τύμβο Μαραθώνος. Διασχίζουμε όλη την κλασσική διαδρομή του μαραθωνίου δρόμου (λεωφ. Μαραθώνος, λεωφ. Μεσογείων, Φειδιππίδου, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου) μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την οδό Βασ. Όλγας, Αμαλίας, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αποστόλου Παύλου έως το Θησείο,
14:00: Άφιξη του αγήματος στο Θησείο όπου θα γίνει στάση μιάμισης ώρας, για ανεφοδιασμό και ξεκούραση,
15:30: Ξεκινάμε από Θησείο μέσω των οδών Ερμού, Πειραιώς, Ιεράς Οδού έως την συμβολή της με την λεωφ. Αθηνών-Κορίνθου,
19:00: Άφιξη στην Ελευσίνα διά μέσου της Ιεράς οδού, πλατείας Κυκλοφορίας, οδού Μουρίκη, οδού Κανελλοπούλου, πλατείας Νέας Μαρίνας, μπροστά από το άγαλμα του Κυναίγειρου, όπου θα είναι ο τερματισμός και θα επακολουθήσει η Τελετή Λήξεως και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων. Ακολουθούν ομιλίες και μουσικά και θεατρικά δρώμενα,
19.30: Τελετή Λήξεως του αγώνα & Απονομή αναμνηστικών,
20.00: Απευθύνονται Χαιρετισμοί,
20.45: Έναρξη Καλλιτεχνικού προγράμματος,
23.30: Λήξη της Βραδιάς,
23:30: Μετά το πέρας των εκδηλώσεων τα λεωφορεία θα επιστρέψουν τους αθλητές στο Πολεμικό Μουσείο, απέναντι από το Μετρό «Ευαγγελισμός».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
www.oramaellas.gr/ypermarathonios
Email: ypermarathonios.echetlaios@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 6972 478 990, 6944 646 850, 6938 372 070, 6934 905 164, 6940 506 948

Ευελπιστούμε στην ευδοκίμηση της συνεργασίας μας

Μετά τιμής

Η Οργανωτική Επιτροπή

Posted in Γενικά | Leave a comment

INVITATION FOR RUNNERS

The invitation in PDF

On Sunday, September 7th, 2014, The First Hyper-Marathon named «ECHETLAIOS» is organized on the initiative of Reservists from all over Greece and supported by Free Greek Citizens, who are not part of any political party, lodge or dogma of any kind.

The Starting Point will be at the Tomb of Marathon at 7:30 a.m. and will Terminate at Eleusina at 19.30 where the Commemorative Prize and Volunteers’ Diplomas will be awarded. Right after greetings will follow and eventually the evening will be finalized with a magical performance of Greek music and artful historical chorography of Greek artists.

The Hyper- Marathon of Reservists, with total distance of 65 Km, has non competitive but purely symbolic character. It will be held in the form of slow and steady contingent. The participants will be running together, in arrangements of couples or four people, depending on the number. For their own safety on the road, the Police motorcycle will be driving ahead of the runners and the team will be also accompanied by special forces escort.

Those tired, can ride on the accompanying vehicles to rest and later if they wish may continue. Along the way, runners can be added to the passing Contingent or
may leave from it voluntarily.

It is time to join all our forces, so that this first Hyper-Marathon, to be Unique and to pass loudly the message of the Greek people globally, who run united for the Liberation of Greece from the usurers lenders, the unconstitutional, illegal embarrassing traitorous agreements and the economic crisis that was skilfully orchestrated and turned to gigantic gaps through the

INEFFECTIVE, FAILED & MALICIOUS measures for “Public Financial Economic Consolidation” as imposed by the TROIKA and their associating parties and been accepted by our Government.

For information and registrations (Last Day for Reg.: Wednesday the 03.09.2014)
www.oramaellas.gr/ypermarathonios
www.apollonrunnersclub.gr/races-calendar/1882-792014-1
Email: ypermarathonios.echetlaios@gmail.com
Contact Tel. no +30: 6972 478 990, 6944 646 850, 6938 372 070, 6934 905 164, 6940 506 948

Each participant is self-insured.
The whole work is prepared by Greek/ Cypriots Volunteers.
No Cost will be charged

Posted in Γενικά | Leave a comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Η πρόσκληση σε PDF

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, Ο Πρώτος Υπερμαραθώνιος με το όνομα «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ» οργανώνεται με πρωτοβουλία των Έφεδρων από όλη την Ελλάδα και υποστηρίζεται από Ελεύθερους Έλληνες Πολίτες, που δεν έχουν Κόμμα, Χρώμα και Δόγμα.

Ο Υπερμαραθώνιος, θα έχει Αφετηρία τον Τύμβο Μαραθώνα στις 7.30 π.μ. και θα τερματίσει στην Ελευσίνα στις 19.30 όπου θα απονεμηθεί το Αναμνηστικό Έπαθλο και τα διπλώματα των Εθελοντών, στην συνέχεια θα ακολουθήσει χαιρετισμός και θα τελειώσει η βραδιά με ένα μαγικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ελληνική μουσική και χορό.

Ο Υπερμαραθώνιος Εφέδρων, με συνολική απόσταση 65 χιλ, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα αλλά καθαρά συμβολικό. Θα διεξαχθεί υπό μορφή αγήματος, με σταθερό, αργό ρυθμό. Οι δρομείς θα τρέχουν όλοι μαζί, σε διάταξη με μέτωπο δύο έως τεσσάρων ατόμων αναλόγως του αριθμού συμμετεχόντων. Για την οδική τους ασφάλεια θα προπορεύεται μία μηχανή της Τροχαίας και θα συνοδεύονται από ειδικές δυνάμεις συνοδών. Όσοι κουράζονται θα μπορούν να επιβαίνουν στα συνοδευτικά οχήματα για ξεκούραση, ώστε αργότερα αν θελήσουν, να συνεχίζουν. Κατά μήκος της διαδρομής μπορούν να προστίθενται δρομείς, – καθώς θα περνά το άγημα, – όπως και να αποχωρούν απ’ αυτό, αυτοβούλως.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας ούτως ώστε αυτός ο πρώτος Υπερμαραθώνιος, να γίνει ξεχωριστός και να δώσει ηχηρά το μήνυμα των Ελλήνων που οδεύουν σύσσωμοι για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους τοκογλύφους δανειστές, τα αντισυνταγματικά, παράνομα μνημόνια της ντροπής και την οικονομική κρίση που τεχνηέντως ενορχηστρώθηκε και γιγαντώθηκε δια μέσου των αποτυχημένων μέτρων «δημοσιονομικής οικονομικής εξυγίανσης».

Για πληροφορίες και Εγγραφές (Τελευταία ημέρα εγγραφής: 3/9/2014)
www.oramaellas.gr/ypermarathonios
www.apollonrunnersclub.gr/races-calendar/1882-792014-1
Email: ypermarathonios.echetlaios@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 6972 478 990, 6944 646 850, 6938 372 070, 6934 905 164, 6940 506 948

Όλοι οι συμμετέχοντες ενήλικες και μη, θα τρέχουν με δική τους ευθύνη. Τα παιδιά οφείλουν να έχουν γραπτή συγκατάθεση των γονέων τους καθώς και να τα συνοδεύουν κατά την έναρξη και λήξη της εκδήλωσης.

Posted in Γενικά | Leave a comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Αγαπητοί Συνέλληνες

Ο 1ος ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ» είναι σε εξέλιξη.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ούτως ώστε αυτός ο Υπερμαραθώνιος που οργανώνεται από τους Εφέδρους στις 7 Σεπτεμβρίου 2014 να γίνει ξεχωριστός και να δώσει ηχηρά το μήνυμα των Ελλήνων που οδεύουν και πάλι εναρμονισμένοι προς το ΦΩΣ, αντιστέκονται στην οικονομική κρίση που τεχνηέντως ενορχηστρώθηκε από τους τοκογλύφους δανειστές και επικυρώθηκε δια μέσου των αντισυνταγματικών και παράνομων μνημονίων από τους ταγούς πολιτικούς μας!

Ο Υπερμαραθώνιος, θα έχει αφετηρία τον Μαραθώνα και θα καταλήξει στην Ελευσίνα όπου θα δοθεί το έπαθλο και στην συνέχεια θα ακολουθήσει χαιρετισμός και ένα πανέμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ελληνική μουσική και χορό.

Για την προσπάθεια αυτή χρειάζονται άτομα (περίπου 200) που θα προσφέρουν εργασία εθελοντικά.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) όσοι ενδιαφέρονται και δύνανται να προσφέρουν εθελοντική εργασία για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2014 με Έναρξη τον Τύμβο του Μαραθώνα στις 7.00π.μ. και Λήξη στην Ελευσίνα γύρω στα μεσάνυχτα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην Σελίδα Εθελοντών στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/332638720242912/

Αυτή η σελίδα φτιάχτηκε μόνο για τους εθελοντές και για λογούς συντονισμού, οπότε όσοι δεν θα είναι εθελοντές δεν θα γίνονται αποδεκτοί. Δεν είναι χώρος για άλλες ανακοινώσεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Οι εργασίες θα κατανεμηθούν αναλόγως των δυνατοτήτων του κάθε ενός, από τα υπεύθυνα άτομα.

 1. Βοήθεια στα σημεία ανεφοδιασμού
 2. Συνοδεία αθλητών με μηχανές και αυτοκίνητα
 3. Διανομή έντυπου υλικού στα 8 σημεία ανεφοδιασμού * και γενική υποστήριξη
 4. Γραμματειακή υποστήριξη στην Ελευσίνα
 5. Περιφρούρηση του χώρου στην Ελευσίνα
 6. Διευθέτηση του τεχνικού εξοπλισμού και άλλων για την εκδήλωση πριν και μετά (π.χ. κονσόλες, μηχανήματα, υπολογιστές, καρέκλες κλπ.)
 7. Διάφορες άλλες εργασίες που ίσως προκύψουν στην πορεία

* ΟΧΤΩ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ:

 1. Πλατεία Ν. Μάκρης
 2. Διασταύρωση Ραφήνας
 3. Πλατεία Παλλήνης
 4. Σταθμός μετρό Νομισματοκοπείου
 5. Κόμβος Αμπελοκήπων (Βασ. Σοφίας και Λ. Αλεξάνδρας )
 6. Θησείο (Σταθμός τραίνου)
 7. Διασταύρωση Ιεράς Οδού με την Λ. Αθηνών Κορίνθου
 8. Σκαραμαγκάς (Διυλιστήρια ΕΚΟ)
«Ξανά από σήμερα αρχινάει το Γένος,
ξανά ανταμώνουμε όλοι οι αδελφοί.
Ω Μάνα Ελλάδα • ω προαιώνιο μένος
προς το Φως την ύψιστη κορφή!»
Άγγελος Σικελιανός, «Ο όρκος των κοινοτήτων στη Μάνα Ελλαδα»
Posted in Εθελοντές | Leave a comment