ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Η πρόσκληση σε PDF

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, Ο Πρώτος Υπερμαραθώνιος με το όνομα «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ» οργανώνεται με πρωτοβουλία των Έφεδρων από όλη την Ελλάδα και υποστηρίζεται από Ελεύθερους Έλληνες Πολίτες, που δεν έχουν Κόμμα, Χρώμα και Δόγμα.

Ο Υπερμαραθώνιος, θα έχει Αφετηρία τον Τύμβο Μαραθώνα στις 7.30 π.μ. και θα τερματίσει στην Ελευσίνα στις 19.30 όπου θα απονεμηθεί το Αναμνηστικό Έπαθλο και τα διπλώματα των Εθελοντών, στην συνέχεια θα ακολουθήσει χαιρετισμός και θα τελειώσει η βραδιά με ένα μαγικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ελληνική μουσική και χορό.

Ο Υπερμαραθώνιος Εφέδρων, με συνολική απόσταση 65 χιλ, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα αλλά καθαρά συμβολικό. Θα διεξαχθεί υπό μορφή αγήματος, με σταθερό, αργό ρυθμό. Οι δρομείς θα τρέχουν όλοι μαζί, σε διάταξη με μέτωπο δύο έως τεσσάρων ατόμων αναλόγως του αριθμού συμμετεχόντων. Για την οδική τους ασφάλεια θα προπορεύεται μία μηχανή της Τροχαίας και θα συνοδεύονται από ειδικές δυνάμεις συνοδών. Όσοι κουράζονται θα μπορούν να επιβαίνουν στα συνοδευτικά οχήματα για ξεκούραση, ώστε αργότερα αν θελήσουν, να συνεχίζουν. Κατά μήκος της διαδρομής μπορούν να προστίθενται δρομείς, – καθώς θα περνά το άγημα, – όπως και να αποχωρούν απ’ αυτό, αυτοβούλως.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας ούτως ώστε αυτός ο πρώτος Υπερμαραθώνιος, να γίνει ξεχωριστός και να δώσει ηχηρά το μήνυμα των Ελλήνων που οδεύουν σύσσωμοι για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους τοκογλύφους δανειστές, τα αντισυνταγματικά, παράνομα μνημόνια της ντροπής και την οικονομική κρίση που τεχνηέντως ενορχηστρώθηκε και γιγαντώθηκε δια μέσου των αποτυχημένων μέτρων «δημοσιονομικής οικονομικής εξυγίανσης».

Για πληροφορίες και Εγγραφές (Τελευταία ημέρα εγγραφής: 3/9/2014)
www.oramaellas.gr/ypermarathonios
www.apollonrunnersclub.gr/races-calendar/1882-792014-1
Email: ypermarathonios.echetlaios@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 6972 478 990, 6944 646 850, 6938 372 070, 6934 905 164, 6940 506 948

Όλοι οι συμμετέχοντες ενήλικες και μη, θα τρέχουν με δική τους ευθύνη. Τα παιδιά οφείλουν να έχουν γραπτή συγκατάθεση των γονέων τους καθώς και να τα συνοδεύουν κατά την έναρξη και λήξη της εκδήλωσης.

This entry was posted in Γενικά. Bookmark the permalink.