ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το χρονοδιάγραμμα του 1ου Ελλάνιου Υπερμαραθωνίου Εφέδρων «Εχετλαίος» έχει ως ακολούθως:

  • 06:30 – Αναχώρηση λεωφορείων με τους αθλητές, για την αφετηρία, τον Τύμβο Μαραθώνος, από το Πολεμικό Μουσείο, απέναντι στο Μετρό «Ευαγγελισμός». Πριν την εκκίνηση τα σακίδια των αθλητών θα τοποθετηθούν σε φορτηγάκι για να μεταφερθούν στον τερματισμό, Ελευσίνα, διότι τα λεωφορεία θα φύγουν.
  • 07:30 – Εκκίνηση των αθλητών από Τύμβο Μαραθώνος. Διασχίζουμε όλη την κλασσική διαδρομή του μαραθωνίου δρόμου (λεωφ. Μαραθώνος, λεωφ. Μεσογείων, Φειδιππίδου, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου) μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την οδό Βασ. Όλγας, Αμαλίας, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αποστόλου Παύλου έως το Θησείο.
  • 14:00 – Άφιξη του αγήματος στο Θησείο όπου θα γίνει στάση μιάμισης ώρας, για ανεφοδιασμό και ξεκούραση, βάσει του οργανογράμματος που έχει εκπονηθεί.
  • 15:30 – Ξεκινάμε από Θησείο μέσω των οδών Ερμού, Πειραιώς, Ιεράς Οδού έως την συμβολή της με την λεωφ. Αθηνών-Κορίνθου.
  • 19:00 – Άφιξη στην Ελευσίνα διά μέσου της Ιεράς οδού, πλατείας Κυκλοφορίας, οδού Μουρίκη, οδού Κανελλοπούλου, πλατείας Νέας Μαρίνας, μπροστά από το άγαλμα του Κυναίγειρου, όπου θα είναι ο τερματισμός και θα επακολουθήσει η Τελετή Λήξεως και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων. Ακολουθούν ομιλίες και ένα πανέμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ελληνική μουσική και χορό.
  • 23:00 – Μετά το πέρας των εκδηλώσεων τα λεωφορεία θα επιστρέψουν τους αθλητές στο Πολεμικό Μουσείο, απέναντι από το Μετρό «Ευαγγελισμός». Εαν υπάρξει ανάγκη για να φύγει κάποιος νωρίτερα, θα διευθετηθεί.